×
Sociale 30 mars 2012
Në vitet e fundit shumë burime lajmesh përhapin të dhënat mbi at
Në qytetin austriak Leonding u eliminua varri i prindërve të Adolf Hitlerit për shkak të pelegrinazhit të neo-nazistëve, njofton kompania radiotelevizive ORF me referim tek fjalët e klerikut Kurt Pittertshatscher.
Rreth 2 miliardë njerëz, midis të cilëve edhe 15 milionë rusë, do të marrin pjesë në “Orën e Tokës” (“Earth Hour”) aktuale - aktivitetin më të gjerë, më ambicioz ekologjik në botë. Ai zhvillohet çdo vit nga Fondi Botëror i Natyrës së Egër (WWF) në të shtunën e fundit të muajit mars, duke bërë thirrje për shpenzimin e kujdesshëm të burimeve të planetit.
Filxhani i kafesë së mëngjesit mund të ndikojë në gjendjen e njeriut në varësi të natyrës së tij.
Uzina në Osetinë e Veriut e para në vend filloi prodhimin e biokarburantit për automobilat. Bioethanoli tani për tani nuk gëzon ndonjë popullaritet të madh në mes të shoferëve dhe kushton gati po aq sa dhe benzina e zakonshme.
Lajmi mbi zhdukjen e fëmijës u bë i ditur më 11 mars. N
Stafi i Apple e vlerëson Drejtorin e përgjithshëm aktual të kompanisë
Presidentit të Hungarisë Pal Schmitt iu privua grada shkencore e Doktorit për plagjiaturë. Një vendim i tillë u morr nga Komisioni i Universitetit prestigjioz të Mjekësisë në Budapest.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31