×
Sociale 12 mars 2012
Në Ditën e Lirisë së Fjalës në Internet, që shënohet në 12 mars, zakonisht tingëllojnë më fort diskutimet mbi kufijtë e kësaj lirie.
Në Rusi u zhvilluan zgjedhjet për President. Rezultatet u përmbyllën, zgjedhjet u pranuan të ligjshme. Vladimir Putin, i cili mori 63,6% të votave, u zgjodh në postin e Kryetarit të Shtetit.
Presidenti i sapozgjedhur i Rusisë, Kryeministri Vladimir Putin është “patriot rus” dhe jo kundërshtar i vendosur i Perëndimit dhe SHBA. Për këtë deklaroi në intervistën e vet dhënë kanalit televiziv amerikan CNN ish Sekretari Amerikan i Shtetit Henry Kissinger.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31