×
Sociale 7 mars 2012
Zgjedhjet presidenciale, që u zhvilluan më 4 mars në Rusi, diskredituan institucionet e pushtetit shtetë
Kina ka vendosur të kthejë në vend të gjithë punëtorët dhe specialistët e vet,  të cilët punojnë aktualisht në Siri.
Fatkeqësitë natyrore në vitin 2011 i kanë shkaktuar dëme të papara
Sipas të dhënave të fundit, si rezultat i rrëshqitjes së një
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31