×
Sociale 6 mars 2012
“Hej, Qiell, hiq kapelen!”, - thirri gjatë nisjes së fluturimit femra e parë kozmonaute në botë Valentina Tereshkova.
Rusia, Era e Kozmonautikës, kozmonaut, Valentina Tereshkova
Armagedoni në Internet dhe jo vetëm në të mund të ndodhë jo më 31 mars, siç premtojnë “Anonymous”, por në çdo moment.
Në centralin bërthamor të Çernobilit filloi të ndërtohet një sakrofag të ri. Konstruksioni destinohet të mbulojë bllokun e katërt të energjisë të centralit, ku 25 vjet më parë ndodhi katastrofa më e madhe teknogjene.
Presidenti rus Dimitri Medvediev nënshkroi Dekretin për dekorimin e shkrimtarit të famshëm
Në Diell ndodhi shpërthimi më i fuqishëm në muajin e fundit. Ai u fiksua nga aparaturat e laboratorit kozmik të NASA-s.
Një punonjës polak hekurudhe dyshohet se i ka shërbyer pa dashje katastrofës hekurudhore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
9
10
17
18
24
25
31