×
Sociale 15 shkurt 2012
Mjekët gjermanë përfunduan ekzaminimin mjekësor të gjendjes shëndetësore të ish Kryeministres ukrainase Julia Timoshenko në kampin e burgimit, ku ndodhet aktualisht ajo, dhe tashmë u larguan nga vendi.
Një banor i Provincës Sichuan të Kinës fitoi në llotari pothuajse 42
Të paktën 20 persona u lënduan të martën si rezultat i zjarrit që shpërtheu në qendër të qytetit rus Vollgograd. Ata u shtruan në spital me djegie nga 10 deri 40 për qind të sipërfaqes së trupit.
Akullnaja islandeze Snayfedlsyekyudl tani po vjen duke u zvogëluar në mënyrë drastike dhe po tërhiqet kaq shpejt, saqë ka shumë mundësi të zhduket plotësisht brenda disa dekadave.
Ish Udhëheqësit të Koresë së Veriut Kim Jong II, i cili e ka udhëhequr vendin nga viti 1994 deri në vitin 2011, iu dha pas vdekjes titulli Gjeneralisimus.
Në Detin Azov dhjetra anije u gjendën të mbërthyera në grackën e akullit. Zakonisht ky det nuk ngrin në dimër, por në zonat bregdetare tashmë për gati një muaj po mbajnë ngrica të papara.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
11
12
16
18
19
23
25
26