×
Sociale 9 shkurt 2012
Në dimrin e ftohtë e kanë të vështirë jetën jo vetëm njerëzit, por edhe shpendët e ngrata.
Hakerët nga grupi Ananymous thyen kodin e faqes së degës rajonale të Partisë “Rusia e Bashkuar”. Në momentet aktuale web site i saj nuk është në dispozicion.
Dy gazetarë holandezë dolën përpara gjyqit mbi bazë të akuzë
Përdoruesve kinezë të Internetit iu dha ultimatumi zyrtar. Deri më 16 mars ata jan
Hakerët e grupit Anonymous thyen kodin e-mail të administratës së Presidentit të Sirisë Bashar Al-Assad. Siç doli, shumica e kutive ishin të mbrojtura me fjalëkalime jashtëzakonisht të thjeshta 12345 dhe 123456.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
4
5
11
12
16
18
19
23
25
26