×
Sociale 26 janar 2012
Kremlini i Moskës është një muze-rezervat unikal dhe njëkohësisht rezidenc
Qeveria e Moskës bashkërenditi itinerarin e marshimit të opozitës dhe lejoi zhvillimin
Në qendër të Rio de Janeiro, në rajonin e ndërtesave historike dhe zyrave, u shembën 2 godina shumëkatëshe. Ka të vrarë dhe të plagosur. Nuk dihet se sa persona kanë mbetur nën rrënojat e tyre.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
8
14
15
21
22
28
29