×
Sociale 24 janar 2012
Presidentit të Venezuelës Hugo Chavez i kanë mbetur për të jetuar n
Operatorja e centralit bërthamor “Fukushima-1” kompania TEPCO deklaroi mbi rritjen e emisioneve të elementeve radioaktive nga centrali gjatë këtij muaji.
Grupi i hakerëve "Anonymous" ka ndërmend të sulmojë Rrjetin Shoqëror “Facebook” në Internet në vazhdim të online-protestës së vet kundër projektligjeve SOPA (Stop Online Piracy Act) dhe PIPA (Protect IP Act), që po shqyrtohen aktualisht në SHBA.
Më 24 janar të vitit 2011 një terrorist kamikaze hodhi veten në erë n
Organizata ndërkombëtare për të drejtat e njeriut Human Rights Watch publikoi raportin, në të cilin kritikohet Gjeorgjia për respektimin e pamjaftueshëm në fushën e të drejtave të njeriut.
Një ciklon i fuqishëm goditi sot bregdetin verilindor të Australisë. Goditja kryesore e ciklonit i ra për pjesë Brisbane dhe Gold Coast. Ai solli me vete erëra të dhunshme dhe shira të rrëmbyer. Autoritetet morrën vendimin për të mbyllur autostradat kryesore.
Themeluesi i faqes WikiLeaks Julian Assange do të bëhet drejtues emisionesh televizive. Tema e emisioneve të tij - e ardhmja e bashkësisë ndërkombëtare.
Në Rusi po përkujtojnë viktimat e atentatit në aeroportin e Moskës Domodedovo. Fiks një vit më parë, më 24 janar 2011, një terrorist kamikaz, hodhi në erë eksplozivin e shahidit mbërthyer në brez.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
2
3
5
8
14
15
21
22
28
29