×
Sociale 30 dhjetor 2011
Pensionistja nga Rostovi mbi Don fitoi në llotarinë shtetërore (Goslloto) 418.000 $. Një shumë të tillë i solli asaj Llotaria që u zhvillua që më 12 dhjetor.
KQZ-ja e Rusisë bëri publike të ardhurat e liderëve të partive politike ruse.
Kuajve më elegantë të racës së lashtë Akhal Teke i është përkushtuar monedha përkujtimore prej argjendi, e cila u lëshua në qarkullim sot në Bjellorusi.
Sipas të dhënave paraprake, shkak i zjarrit që shpërtheu në konviktin e
Vullkani Cleveland u aktivizua në Ishujt Aleutian në shtetin amerikan të Alaskës. Në momentet aktuale reja e hirit është ngritur në lartësinë 4.500 metra dhe, sipas parashikimeve, mund të arrijë deri në lartësinë 6 kilometra.
Zjarri në kantierin detar të rajonit Murmansk (në veri të Rusisë), ku ndodhej për riparim nëndetësja bërthamore “Ekaterinburg”, u arrit të shuhet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
8
10
11
17
18
24
25
31