×
Sociale 21 dhjetor 2011
Në vitin 2011 në Rusi u konfiskuan 60 ton drogë, njoftoi Drejtori i Shërbimit Federal të Rusisë për kontrollin ndaj trafikimit të drogës Viktor Ivanov.
Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut (ECHR) kënaqi pothuajse plotësisht padinë e të dëmtuarve dhe të afërmve të viktimave të sulmit terrorist në Qendrën Teatrale moskovite në Dubrovka.
Ministria e Punëve të Brendshme dhe Komiteti Hetimor i Rusisë i paraqitën Presidentit Dimitri Medvediev raportin mbi shkeljet gjatë fushatës zgjedhore dhe votimit për Dumën Shtetërore të Federatës Ruse.
Një mënyrë mjaft origjinale dhe të përshtatshme për zbukurimin e pemëve të Vitit të Ri në Siberi shpikën banorët e qytetit Barnaul.
Dëbora e madhe ka paralizuar praktikisht pothuajse gjithë trafikun në Moskë më 21 dhjetor.
Aeroporti “Domodedovo” i Moskës po përgatitet për t’i shërbyer pasagjerit të 25-miliontë që nga fillimi i vitit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
8
10
11
17
18
24
25
31