×
Sociale 7 dhjetor 2011
Busti prej bronzi i kozmonautit të parë të planetit Juri Gagarin u vendos në territorin e Qendrës ruse të Shkencës dhe Kulturës në qytetin Trivandrum të shtetit indian Keralam. Autor i këtij monumenti është skulptori Aleksei Leonov.
Ministri rus i Mbrojtjes Anatoli Serdiukov i paraqiti qeverisë skicat e limuzinit ZiL-41047, i cili destinohet të
Në shoqërinë ruse temë № 1 vazhdojnë të mbetet, si dhe më parë, rezultatet e zgjedhjeve në Dumën Shtetërore.
Në autokolonë e Ministrisë ruse të Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) u nis për në Kosovë me ngarkesa humanitare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
8
10
11
17
18
24
25
31