×
Sociale 6 dhjetor 2011
Një grup shkencëtarësh nga Muzeu i mamuthit në Jakuti (republikë kjo n
Në qytetin malajzian Langkawi sot u hap ekspozita avia-kozmike dhe ushtarako-detare ndërkombëtare. Në
Në fshatin rus Ojmjakon në Siberi sonte natën temperatura ra deri në -53 grad
Opozita ruse ndërmorri të hënën aksione proteste kundër rezultateve t
Bogoljubovo është një fshat i vogël që ndodhet rreth 10 kilometra larg qytetit Vladimir. Në territorin e tij janë ruajtur ndërtesa e objekte që i përkasin shekullit të XII, ku ishte vendosur oborri i fisnikut rus - rezidenca e Princit (Kniazit) Andrei Bogoljubski.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
8
10
11
17
18
24
25
31