×
Sociale 17 gusht 2011
  Në mëngjesin e 19 gushtit të vitit 1991 qytetarët sovjetikë u
Presidenti Barack Obama beson sinqerisht se puna e tij është më e mira në botë. Për këtë ai deklaroi në intevistën e vet dhënë kanalit televiziv amerikan CNN.
Pinguini Perandorak (Emperor Penguin), i cili në qershor humbi rrugën gjatë kohës s
Në jug të Norvegjisë janë bllokuar të gjitha autostradat, ka ndaluar qarkullimi i trenave. Shkak për këtë u bë përmbytja më e madhe në vend për këto 10 vitet e fundit.
35 veta vdiqën në Japoni nga vapa e madhe dhe mbi 7.000 të tjerë janë shtruar në spitale me goditje të të nxehtit në kokë për shkak të temteraturave shumë të larta në vend.
Vullkani Shiveluç, i cili u aktivizua në Gadishullin Kamçatka në Lindjen e Largët të Rusisë, hodhi kolonën më të fuqishme të hirit për gjithë muajin. Lartësia e saj arriti në gati 8 km mbi nivelin e detit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28