×
Sociale 15 gusht 2011
Komiteti Hetimor i Rusisë i shpalli aktakuzat dy mjekëve në lidhje me çështjen që ka të bëjë me vdekjen e Sergei Margnitskit. Për këtë deklaroi Zëdhënësi i Komitetit Vladimir Markin.
Virusi i rrezikshëm, i cili ka “infektuar” Facebook, ka shumë të ngjarë të jetë krijuar prej hakerave nga Rusia, mendojnë specialistët e sferës së sigurisë kompjuterike.
Rating i Presidentit të SHBA Barack Obama ka rënë aktualisht deri në minimum. Sipas
Në Gadishullin e Kamçatkës (Lindja e Largët e Rusisë) janë
Midis Moskës dhe Pekinit do të fillojë të qarkullojë një tren turistik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
6
7
13
14
20
21
27
28