×
Sociale 29 korrik 2011
Monumenti i parë i UFO-s në Rusi u përurua në rajonin e Permit (Ural).
Si shkak kryesor të rrëzimit të aeroplanit të Presidentit polak Lech Kaczynski në
Shkollat ruse në Letoni janë krenaria e republikës, deklaroi në intervistën e vet dhënë kanalit televiziv lokal PRO100TV Këshilltarja e Presidentit Elina Egle.
Kryetari i Komisionit qeveritar polak, i cili po heton shkaqet e aksidentit ajror që ndodhi me aeroplanin presidencial
Natën e kaluar Moskën e përfshiu një stuhi e fuqishme. Era me shpejtësi 20 metra në sekondë shkuli me gjithë rrënjë dhe rrëzoi shumë pemë, hodhi në tokë konstruksionet e reklamave dhe përmbysi automobilat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31