×
Sociale 27 korrik 2011
Në Kinë, si pasojë e përmbytjeve dhe rrëshqitjeve të dheut, të shkaktuara nga shirat e rrëmbyeshëm gjetën vdekjen 54 veta.
Varri i Apostull Filipit - njërit prej 12 dishepujve të Jezu Krishtit - u gjet në vendpushimin turk të ujërave termale Pamukkale.
Anders Breivik e mbështeti funksionari i Partisë ultra të dhjathtë të Francës “Fronti Kombëtar” Jacque Koutelu.
Në Rusi hyri në fuqi ligji që bën më të rrepta kërkesat ndaj mbrojtjes së të dhënave personale.
Instituti “Robert Koch” (Gjermani) deklaroi se epidemia e infeksionit intestinal (të zorrëve) në Evropë, e shkaktuar nga bacili tejet i rrezikshëm E. coli, përfundoi.
Për shkak të vapës së madhe në Rusi janë aktivizuar zjarret pyjore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31