×
Sociale 12 korrik 2011
Në korrik për në Tokën (Landin) Josef Francit në Arktik do t
Erërat e fuqishme dhe shirat e rrëmbyer kanë pushtuar tashmë për disa ditë me radhë Shën Petersburgun.
Në Moskë u ndërmorr tentativa për zjarrvënie në sinagogë
Më shumë se 50 hetues dhe kriminalistë po përpiqen të sqarojnë rrethanat
Në Moskë kremtojnë 450-vjetorin e një prej monumenteve më madhështore të historisë dhe kulturës ruse - Tempullit të Shën Vasilit.
Rusia sot mban zi për të gjithë ata që gjetën vdekjen gjatë tragjedisë me anijen “Bullgaria” në Tartarstan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31