×
Sociale 7 korrik 2011
Indeksi i besimit të konsumatorit në Rusi, i cili reflekton pritjet e përgjithshme konsumatore t
Presidenti rus Dimitri Medvediev vendosi në rrjetin “Twitter” me këtë adresë: http://twitter.com/#!/MedvedevRussiaE fotografitë e veta.
Sot në selinë e UNESKO-s në Paris do të shpallet mbi dhënien e titullit “Artist për Paqe” këngëtares ruse Allsu.
Rusia nisi për në Tripoli edhe një aeroplan tjetër me ndihma humanitare. Në bordin e tij janë ngarkuar 36 tonë medikamente dhe produkte ushqimore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31