×
Sociale 4 korrik 2011
 Fatkeqësitë që pllakosën mbi Japoninë - tërmeti shkatërrimtar dhe cunami që shkaktuan katastrofën në centralin bërthamor “Fukushima-1”, - afruan popullin japonez me atë rus.
Në Turqi vdiq edhe një qytetare tjetër ruse, e cila u helmua nga alkooli i rremë i përdorur në fund të majit. Viktoria Nikollajeva që nga 20 qershori ndodhej në spital e lidhur me aparaturën e ventilimit artificial të mushkërive (frymëmarrjes artificiale).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31