×
Sociale 1 korrik 2011
Një nga banoret më të moçme të Uralit, ndërsa sipas disa të dhënave edhe e planetit, Habibamal Hametova kremton 121-vjetorin e vet.
Rusia do të dërgojë në Francë 70 ekspertë ushtarakë pë
Ditën e Pavarësisë së vet Bjellorusia po e pret me trazira sociale. M
Siç njoftuan në Qendrën Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC), burim i infeksionit intestinal (të zorrëve) E. coli mund të jenë farat e bathëve (fasuleve) të importuara nga Egjipti.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
9
10
16
17
23
24
30
31