×
Sociale 1 qershor 2011
Dimitri Medvediev përshëndeti pjesëmarrësit e aktiviteteve festuese, kushtuar Ditës
Në studimin, bërë nga organizata ndërkombëtare “Komiteti për
Moska dhe Petersburgu hynë në listën parashikuese të 600 qyteteve kryesorë të botës, që do të kryesojnë në vitin 2025.
Siç njoftuan në Ministrinë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) të Federatës Ruse, dy javët e fundit në vend është reduktuar numri i zjarreve dhe sipërfaqja e tyre.
“Viti i shkëmbimeve të ndërsjellta” kulturore dhe gjuhësore ruso-italian mundëson forcimin e lidhjeve dypalëshe. Një mendim të tillë shprehu sot Ambasadori i Federatës Ruse në Itali Aleksei Meshkov.
Si dhe në vende të tjetra, më 1 qershor në Rusi kremtohet Dita Ndë
Edhe një turiste tjetër nga grupi, që u helmua me alkool jocilësor në Turqi, vdiq në një spital moskovit. Kështu, numri i përgjithshëm i turistëve rusë që vdiqën nga helmimi arriti në 3 veta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
4
5
7
11
12
13
15
16
18
19
25
26