×
Sociale 22 mars 2011
Australinë Perëndimore e përfshiu një uragan i fuqishëm. Goditja kryesore e fatkeqësisë natyrore iu dha prej tij kryeqytetit të saj - portit Perth dhe periferive të tij.
Shpëtuesit rusë po përfundojnë operacionin e tyre kërkimoro-shpëtues në Japoni. Grupi i parë i shpëtuesve të Lindjes së Largët të Rusisë u nis tashmë nga Tokio për në Habarovsk.
Shërbimi Federal i Migracionit (SHFM) i Rusisë është i gatshëm ti jap
Niveli i rrezatimit radioaktiv pranë qytetit Niemi në Fukushima e tejkalon deri në 1.600 herë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
6
7
12
13
18
19
20
22
23
26
27