×
Sociale 21 mars 2011
Bashkëshortja e Presidentit të Federatës Ruse Svetllana Medvedieva bëri një vizitë në Ambasadën e Japonisë në Moskë, ku vendosi lule të freskëta dhe la shënimet e veta drejtuar japonezëve në librin e ngushëllimeve.
Dhoma Shoqërore e Rusisë bëri thirrje për dhënien e ndihmës qytetarëve të Japonisë, të cilët u bënë viktima të fatkeqësive natyrore.
Në sektorin rus të Arktikut filloi faza pranverore e operacionit për mbrojtjen e ariut të bardhë (polar) dhe monitorimin e migrimit të tij.
Nga Moska për në Murmonsk me avion u dërguan 30 ton mallra, pë
Qarku Kemerovsk është gati për pritjen e fëmijëve për pushime nga Japonia, që u dëmtuan nga katastrofat natyrore.
Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) e konsideron mëse serioze situat
Inxhinierët japonezë po bëjnë çdo gjë të mundur, që
Sot nga Habarovsku për në qytetin japonez Nigata u nis avioni AN-74 i Ministrisë për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) i Rusisë me ndihma humanitare për të dëmtuarit nga tërmeti dhe cunami.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
6
7
12
13
18
19
20
22
23
26
27