×
Sociale 18 mars 2011
Rusia është e gatshme ti ofrojë ndihmë humanitare Japonisë, për të
Avaria në elektrostacionin “Fukusima-1” për Japoninë, duke marrë parasysh dendësinë e popullsisë së vendit dhe karakteristikat e ekonomisë, mund të ketë pasoja akoma më serioze, se sa avaria e Çernobilit për Bashkimin Sovjetik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
6
7
12
13
18
19
20
22
23
26
27