×
Sociale 17 mars 2011
Gjermania dhe Australia morën vendimin për transferimin e ambasadave të veta nga Tokio në Osaka, që ndodhet në pjesën jugore të ishullit japonez Honshu.
Po vazhdon lufta e shpëtuesve japonezë me pasojat e avarisë në elektrostacionin atomik  “Fukushima-1”. Rusia dërgoi atje specialistët e vet për konsultime dhe për dhënien e ndihmës specialistëve atomistë vendas.
Në Japoni u rrit numri i bashkëpunëtorëve të grupimit të Ministrisë së Situatave të Jashtëzakonshme të Rusisë (MSJ).
Fëmijët japonezë nga familjet, të cilat e pësuan keq gjatë
Kompleks i madh turistik “Laplandi rus” do të ndërtohen në tundrën e Gadishullit të Kolës, në veriperëndim të Rusisë. Objektet kryesore të tij do të vendosen në pikën e banimit të tipit urban Revda.
turizmi, Gadishulli i Kolës
Tërmeti i radhës me magnitudë 5,8 ballë ra në Oqeanin Paqësor në afërsi të prefekturës japoneze Iwate, që ndodhet në verilidje të Tokios.
Në elektrostacionin atomik japonez “Fukushima-1”, të dëmtuar nga tërmeti shkatë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
6
7
12
13
18
19
20
22
23
26
27