×
Sociale 5 mars 2011
Një aksion i pazakontë u zhvillua në kryeqytetin italian. Qindra njerëz erdhën në Colise për tu kapur dorë për dore dhe për të përqafuar amfiteatrin më të madh romak.
Bashkëpunëtorët e firmave turistike kryesore të Europës mendojnë se Egjipti dhe Tunizia janë të humbura për sezonin veror të vitit 2011.
Në gjithë Rusinë kremtojnë Maslenicën (festa e përcjelljes së dimrit
Me urdhër të Presidentit të Federatës Ruse Ministria për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) dërgon ndihma humanitare në Tunizi për refugjatët nga Libia.
Qeveria e Egjiptit merr përsipër përgjegjësinë e plotë për sigurinë e shtetasve të huaj, që ndodhen në territorin e vendit, në radhë të parë të turistëve, deklaroi Ambasadori i Egjiptit në Moskë Alla Elhadidi.
Femrat politikane kryesojnë në rejtingun e reformancave në mjetet ruse të informimit masiv për vitin 2010, njoftoi agjencia informative Interfaks, e cila bëri një analizë publikimesh të rreth 4000 botimeve të ndryshme, gazeta, revista, agjenci informative dhe site Interneti për lajme.
Në vitin 2010 rusët kryen një numur rekord udhëtimesh turistike jashtë shtetit gjatë 10 vjetëve, njoftuan në Bashkimin Turistik Rus.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
6
7
12
13
18
19
20
22
23
26
27