×
Sociale 4 mars 2011
 Në Talin do të zhvillohet ceremonia e dorëzimit të çmimit Pushkin mësuesve të gjuhës ruse. Ky dekorim bëhet për inkurajimin e pedagogëve më të talentuar dhe iniciatorë në Estoni.
Rusët fituan në konkursin për ndërtimin e memorialit për nder të fitores së Ushtrisë së Kuqe mbi fashizmin dhe lirimin e hebrenjve nga kampet e përqëndrimit në Izrael.
Në Kamçatk vullkani Shiveluç hodhi hirin deri në lartësinë 7,5 km mbi nivelin e detit. Ai nuk përbën rrezik për pikart e banimit. Në vullkan janë regjistruar lëkundje të mëdha nëntokësore.
Në Shën Peterburg doli numri i parë i gazetës “Turan”, e cila do të publikohet në gjuhën ruse, uzbekistanase dhe taxhikistanase.
Rusia kujton viktimat e sulmit terrorist në aeroportin “Domodedovo”. 40 ditë më parë terroristi kamikaze shpërtheu bombën në mes të turmës së njerëzve që sapo kishin mbërritur në aeroport dhe mori jetën e 37 vetave.
Sot, më 4 mars, Rusia përmend viktimat e sulmit terrorist në aeroportin moskovit “Domodedovo”. Kaluan 40 ditë nga tragjedia në terminalin ndërkombëtar të aeroportit moskovit kur shpërtheu bomba.
Ministria ruse për Situatat e Jashtëzakonshme (MSJ) në rast domosdoshmërie do tu
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
6
7
12
13
18
19
20
22
23
26
27