×
Sociale 3 mars 2011
Kori akademik shtetëror folklorik Verior rus do të ndërmarrë një turne, i
Mirëkuptimin e ndërsjelltë midis Rusisë dhe SHBa e pengojnë klishetë, t
Çështjet ekologjike të përgatitjes së Olimpiadës Dimërore në Soçi do të diskutojnë sot përfaqësuesit e Komitetit Organizativ “Soçi-2014” dhe ekspertët e programit të OKB-së për Mjedisin (UNEP-United Nations Environment Programme).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
3
6
7
12
13
18
19
20
22
23
26
27