×
Sociale 20 janar 2011
Ruajtja e paqes civile, mirëkuptimit ndëretnik dhe ndërkonfesional është kusht i domosdoshëm për ruajtjen dhe modernizimin e shtetit.
Dhoma Shoqërore, e cila kremton 5-vjetorin e veprimtarisë së vet, arriti të shndë
Në Greqi sot po zhvillojnë një grevë 4-orëshe bashkimet më të mëdha profesionale të punonjësve të sektorit shtetëror dhe atij privat.
Përfaqësuesit e Dhomës Shoqërore të Rusisë në takimin e zhvilluar me Presidentin Dimitri Medvediev të enjten diskutuan problemet e korrupsionit, çështjet e marrëdhënieve ndërkombëtare dhe reformën në sistemin e ruajtjes së rendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30