×
Sociale 19 janar 2011
Këshilli bashkiak i Strasburgut mori vendimin për ti ofruar famullisë orthodokse ruse të Gjithë të Shenjtëve një sipërfaqe toke prej 1.5 hektarësh për ndërtimin e një tempulli dhe qendre famullie.
Të kthehet në Rusi së bashku me fëmijët e vet - kjo është dëshira e vetme e qytetares ruse Tatiana Denisova.
Në takimin me përfaqësuesit e organizatave të veteranëve Kryeministri i Federat
Pronarët danezë të anijeve i konsiderojnë “të përkryera” p
Ekspozita etnografike (hapet më 31 janar) “Autokolona Arhangelsk” paraqet në Moskë trashëgiminë kulturore të Pomorias-vendlindja e shkencëtarit të madh rus Mihaill Lomonosov.
Lomonosov,
Në Kamçatk (Lindja e Largët) vullkani Shiveluç hodhi hirin e vet në një lartësi prej më shumë se 7 km. Rrezik për popullsinë nuk ka. Shiveluç është vullkani më verior aktiv i gadishullit Kamçatk.
Rusët, të cilët dëshiruan të largoheshin nga Tunizia, u kthyen në shtëpi. Të martën në mbrëmje avioni i kompanisë ajrore “Nouvelair” u ul në aeroportin kryeqytetas Domodedovo me 101 pasagjerë në bordin e vet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30