×
Sociale 18 janar 2011
Në Shën Peterburg dhe në qarkun e Leningradit sot kremtojnë 68-vjetorin e çarjes së bllokadës së Leningradit.
Ekzaminimi medikolegal i trupave pa jetë të marinarëve të skunerit (anije me vela pjerrake) “Partner” tregoi se ata gjetën vdekjen nga tejftohja. Në momentet aktuale janë gjetur 5 kufoma.
Këshilli Ndërfetar i Rusisë do të krijojë misionin paqeruajtës të përbërë prej përfaqësuesve të besimeve tradicionale.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30