×
Sociale 14 janar 2011
Ministri i Jashtëm i Italisë Franco Frattini u nderua me Urdhërin e lartë
Gabimet e pilotit janë shkaku kryesor i rrëzimit të avionit polak Tu-154 nën Smolensk, deklaroi në intervistën e vet dhënë për kanalin televiziv Russia Today eksperti ushtarak, ish pilot i Forcave Ushtarako Ajrore të Polonisë Michal Fizcer.
Në kuadrin e hetimit të çështjes penale që u ngrit në lidhje me avarinë, e cila ndodhi më 17 gusht të vitit 2009 në hidrocentralin  Sajano-Shushensk, iu paraqit aktakuza ish kryeinxhinierit të tij Andrei Mitrofanov.
Anijet akullthyese “Krasin” dhe “Admiral Makarov” rifilluan operacionin shpëtues për nxjerrjen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30