×
Sociale 13 janar 2011
Sukseset e arritura në luftën kundër korrupsionit në Rusi janë modeste tani për tani, deklaroi Presidenti Medvediev në mbledhjen e Këshillit për kundërveprimin ndaj korrupsionit.
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev u dha organeve të ruajtjes së rendit tre muaj afat p
Shkencëtarët në SHBA, Kanada, Itali dhe Suedi po përpiqen të përcaktojnë shkakun e vdekjes masive të zogjve.
Akullthyeset “Krasin” dhe “Admiral Makarov” rifilluan punën për çlirimin e bazës lundruese shkencore detare “Sodruzhestvo” nga robëria e akujve në Detin Ohotsk, e cila u ndërpre dje për shkak të këputjes së kavos së rimorkimit.
Rusia në vitin 2012 mund të heqë dorë nga kalimi prej orës &ldquo
Gazetarët rusë kremtojnë sot festën e tyre profesionale - Ditën e Shtypit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30