×
Sociale 11 janar 2011
Lutja 3-orësh kundër aborteve u zhvillua në Katedralen Kazanskaja të Shën Peterburgut. Besimtarët u lutën përpara ikonës së Dëshmorëve të shenjtë- foshnjave të Betlehemit, të vrara me urdhër të Mbretit Herod.
Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin i shprehu ngushëllimet e veta të plagosurve dhe familjeve të viktimave gjatë kohës së atentatit të ndërmarrë ndaj senatores amerikane Gabrielle Giffords.
Themeluesi i site “WikiLeaks” Julian Assange do të mbetet në Londër deri në kohën e rifillimit të gjyqit ndaj tij në ditët e para të shkurtit.
Julian Assange tani për tani vazhdon të mbetet në Londër. Gjykata britanike më 11 janar morri vendimin për të mos e dorëzuar themeluesin e “WikiLeaks-it” në duart e drejtësisë suedeze.
Vdekja masive e zogjve në vende të ndryshme të botës shkaktoi panik të vërtetë midis banorëve të planetit në ditët e para të vitit 2011.
Dëmi i shkaktuar prej katastrofave natyrore në botë gjatë vitit që lamë
Në SHBA përfundoi dëgjimi gjyqësor paraprak i çështjes së qitësit nga Arizona Xhared Lofner (Jared Loughner), i cili qëlloi mbi kongresmenen Gabriel Giffords (Gabrielle Giffords). Atij iu refuzua lirimi me dorëzani.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30