×
Sociale 6 janar 2011
“Më pozitiv” në krahasim me vitin paraardhës u bë për qytetarët rusë 2010, ndërsa Vitin e Ri ata e pritën duke ushqyer shpresën për përmirësimin e gjendjes së tyre materiale.
Mitropoliti i Krutickut dhe Kollomenskut Juvenalij uroi dëgjuesit e Radiokompanisë “Zëri i Rusisë” me rastin e afrimit të festës së Krishtlindjeve, e cila sipas kalendarit Julian kremtohet natën në të gdhirë të 7 janarit.
Akullthyesja e fuqishme “Admiral Makarov” arriti të çajë rrugën drejt vendit ku kanë mbetur të bllokuara midis akujve të Detit Ohotsk në Gjirin e Sahalinit disa anije ruse peshkimi.
Sot të krishterët orthodhoksë në Rusi presin natën e Krishtlindjeve dhe Pagëzimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30