×
Sociale 5 janar 2011
Presidenti i Federatës Ruse vizitoi spitalin në Krasnaja Poljana, në periferi të Soç
Familjarët e 15 marinarëve gjeorgjianë, të cilët u rrëmbyen në shtator të vitit të kaluar nga piratët somalezë, kërkojnë të takohen me Presidentin e Gjeorgjisë Mihaill Saakashvili.
Ekspertët e Komisionit Europian ia hynë punës për studimin e tekstit
Opinioni publik belg ka mbetur i shokuar prej njoftimeve të reja që u dukën mbi abuzimet seksuale me të miturit nga ana e  shërbyesve të Kishës Katolike, për të cilat akuzohen kësaj here murgeshat.
Polonia shpreson të marrë sa më shpejt që të jetë e mundur fragmentet e avionit të Presidentit Lech Kaczynskit, i cili u rrëzua në qiellin mbi Smolensk.
Qytetarët e Rusisë treguan se tek cilat institute shoqërorë dhe shtetërorë ata besojnë më shumë. Sipas të dhënave të Qendrës së studimeve strategjike, rreth 1/3 e qytetarëve rusë besojnë tek qeveria.
Përhapja e hirit të vullkanit Kizimen në Kamçatkë (Lindje e Largët e Rusisë) arriti në më shumë se 400 km në drejtim të Oqeanit Paqësor. Disa rajone të Gadishullit të Kamçatkës u mbuluan nga hiri.
Në Detin Ohotsk u çliruan dy anije nga 5, të cilat u bllokuan nga akujt në gjirin e Sahalinit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30