×
Sociale 4 janar 2011
Fluturimi i parë direkt për pasagjerët pa ndalesa nga Moska në Rio de Janeiro u realizua sot me sukses.
Në Islamabad u vra guvernatori i një prej provincave më të populluara  pakistaneze Punjab Salman Taseer, njoftojnë kanalet televizive të Pakisanit me referim tek burimet zyrtare. Personi që qëlloi mbi guvernatorin u ndalua.
Jo më pak se 15 fëmijë u plagosën si rezultat i hedhjes në erë të një autobusi të mbushur me nxënës shkolle në jugperëndim të Pakistanit.
Sinjali “SOS” u dha nga anija e peshkimit “Anton Gurin” që u bllokua midis akujve në Detin Ohotsk. Anija ka nevojë për tërheqje me rimorkiator me qëllim që të mund të dalë nga rrethimi i akullt.
Për rivendosjen e furnizimit me energji elektrike në qarqet e Moskës, Smolenskut dhe Tverit janë mobilizuar më tepër se 5 mijë veta dhe 1100 njësi teknike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
4
8
9
10
14
15
16
18
21
22
23
28
29
30