×
Sociale 27 gusht 2010
Sipërfaqja e zjarreve pyjore dhe zjarreve të torfeve në territorin e Federatës Ruse
Iniciatiativën e Rusisë për krijimin e grupimit unik të forcave ndërkomb
Trupat pa jetë të marinarëve të rimorkiatorit të fundosur "Aleksei Kullakovskij" u gjetën në Detin Laptev, njofton Agjencia ITAR-TASS. Operacioni kërkimor po vazhdon.
Jo më shumë se 7-8% e qytetarëve rusë e vlerësojnë emigracionin jashtë shtetit si rrugëzgjidhje të problemeve personale, njoftoi Drejtori i përgjithshëm i Qendrës mbarëruse të studimit të opinionit publik (ВЦИОМ) Valeri Fjodorov.
Ish Presidenti i Bashkimit Sovjetik Mihaill përfundoi punën mbi librin e vet të ri. Vepra prej 555 faqesh mban titullin "Vetëm për vetëm me veten.
Në Detin Laptev po vazhdon kërkimi i marinarëve të rimorkiatorit të mbytur. Në një trap të fryrë (gome), të gjetur në vendin e katastrofës, shpëtuesit nga helikopteri arritën të shohin vetëm disa veshje.
  Dimitri Medvediev ndaloi prerjen e pyllit të rajonit periferik moskovit Himki. U morr vendimi që t
Kryeministri rus Vladimir Putin e mbështeti vendimin e Presidentit për pezullimin e përkohshëm të ndërtimit të rrugës automobilistike me itinerar Moskë-Shën Peterburg në zonë e pyllit të rajonit Himki.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2010
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2010
1
7
8
9
14
15
21
22
25
28
29