×
Sociale 18 gusht 2010
Rusia do të vazhdojë ti japë ndihmë Pakistanit për kapërcimin e
  Fatkeqësia e zjarrtë e natyrës po i dorëzon tashmë pozitat e veta në Rusi.
Regjimi i situatës së jashtëzakonshme planifikohet të anulohet në qarkun e Mosk
Në ujërat e Gjirit të Meksikës u mblodh pothuajse 80% e naftës së derdhur në to si rezultat i avarisë që ndodhi në platformën e shpimit të kompanisë British Petroleum.
Në Rusi mund të krijohet baza unike e të dhënave të vullnetarëve të cilët ndihmojnë njerëzit në situata emergjente dhe mbështesin realizimin e projekteve shtetërore.
Numri i të dëmtuarve nga shpërthimi i ditës së martë në Pjatigorsk (Kaukazi i Veriut) arriti deri në 30 veta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2010
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2010
1
7
8
9
14
15
21
22
25
28
29