×
Sociale 30 korrik 2010
Më tepër se 2000 ushtarakë dhe rreth 50 njësi teknike nisi komanda e qarkut ushtarak të Moskës për shuarjen e zjarreve në rajonet e Rusisë Qendrore, njoftuan në shtabin e qarkut.
U ngrit çështje penale në lidhje me faktin e shpërthimit që ndodhi pranë qendrës tregtare në kryeqytetin e Çeçenisë - Grozni (Kaukaz i Veriut).
Qendra ndërkombëtare e sportit për studentët do të krijihet n
Banorët e pikave të banimit që u dëmtuan nga zjarret natyrore do të marrin nga 200 mijë rubla (5.063 euro) kompensim, deklaroi Kryeministri i Rusisë Vladimir Putin.
Vladimir Putin mbërriti në qarkun e Njizhegorodskut ku kanë marrë përpjestime të gjera e përmasa katastrofike zjarret pyjore.
Kryetarja e Këshillit pët të drejtat e njeriut dhe dhënien e ndihmës në zhvillimin e shoqërisë civile pranë Presidentit të Federatës Ruse Ella Pamfillova dha dorëheqjen nga posti i vet.
  Pjesa evropiane e Rusisë është përfshirë nga zjarret pyjore. Si rezultat i
Gjykata e qytetit tajlandez Pattaya ia shtyu veprimin e masës së ndalimit në formën e lirimit me kusht muzikantit rus Mihaill Pletnjov.
Në kryeqytetin e Abkhazisë - Suhumi mbërriti një autokolanë speciale me ndihma humanitare nga Rusia. 18 kamionë sollën ruse në Suhumi konserva, batanije dhe veshmbathje.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31