×
Sociale 29 korrik 2010
Në Gjermani iu shpall akt akuza 90 vjeçarit Samuek Kunc (Samuel Kunz) - ish rojes së kampit nazist të vdekjes në qytetin polak "Belžec" ("Belzhec").
Numri i përdoruesve të Internetit në Rusi përbën 60 milionë veta. Në listat e përdoruesve më aktivë të Rrjetit Internet Rusia u rendit në vendin e 7-të, njoftoi kompania amerikane e monitorimit Pingdom.
  Lufta për sigurimin e ujit mund të shpërthejë në planet n
Asambleja e Përgjithshme e OKB-së miratoi rezolutën e cila garanton të drejtën e njeriut për ujë të pastër dhe shëndet publik (shërbim sanitar).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31