×
Sociale 26 korrik 2010
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev është mëse i bindur, se miqë
  Rreth 35 mijë vullnetarë do të marrin pjesë në përgatitjen dhe
Kryeministri i Federatës Ruse Vladimir Putin, pasi mbërriti me aeroplan në Novgorod, komunikoi me qytetarët e këtij qyteti dhe vizitoi kremlinin e moçëm të tij.
Në Detin e Bardhë humbi anija ruse «Варнек» ("Varnek"). Në kë
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev i shprehu ngushëllimet e veta të sinqerta Kancelares së Gjermanisë Angela Dorothea Merkel si dhe të afërmve e miqve të personave që gjetën vdekjen në Festivalin muzikor "Parada e dashurisë" në qytetin Duisburg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31