×
Sociale 22 korrik 2010
  Vapa e paparë që po mban aktualisht në Rusi dhe në Evropën
Shkencëtari rus Igor Sutiagin, të cilin së bashku me 4 qytetarë të tjer
Ngjarjet aktuale ndërkombëtare dhe informacioni që ka të bëjë me modernizimin e Rusisë në sferën ekonomike, biznesit dhe politikës përmbahen në Internet faqen e re që po hapet në Twitter.
Autoritetet e imigracionit të Tajlandës i anuluan vizën e hyrjes në vend muzikantit
Likuidimi i pasojave të aktit terrorist në hidrocentralin Baksanskaja është në qendër të vemendjes së ekspertëve, takimi i të cilëve do të mbahet në Kabardino-Ballkari (Kaukazi i Veriut).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31