×
Sociale 20 korrik 2010
  Të gjithë ata që janë dënuar për krime kundër fëmijëve në një të ardhme shumë të afërt do të ndeshen me kufizime mjaft serioze gjatë zgjedhjes së punës së ardhshme.
Zëvendësrektori i Universitetit të Shën Peterburgut, doktori i shkencave historike Konstantin Hudolej
Përfaqësuesit e kishave orthodhokse Ruse dhe Ukrainase shpresojnë shumë se vizita e Patriarkut
Në kryeqytetin afgan ushtoi një shpërthim i fuqishëm. Siç njofton Agjencia RIA Lajmet, bile edhe në aeroportin e Kabulit ranë dhe shpërthyen dy predha reaktive. Në të dyja rastet ka të dëmtuar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31