×
Sociale 19 korrik 2010
Gjendja aktuale e sistemit gjyqësor të Rusisë po diskutohet sot nga Presidenti rus Dimitri Medvediev në mbledhjen e organizuar në Shën Peterburg me përfaqësuesit e autoriteteve shtetërore.
Pianisti i njohur rus Mihaill Pletnjov, mbi të cilin bie dyshimi për ngatërrimin, p
Dhjetra njerëz gjetën vdekjen, më shumë se 100 të tjerë kan
Specialistët e British Petroleum (BP) evidentuan sërish shenja të derdhjes së pakontrolluar t
Në Vjenë po zhvillohet konferenca mbarëbotërore kushtuar problemeve të SIDA-s. Në të marrin pjesë politikanë, biznesmenë, shkencëtarë dhe mbrojtës të të drejtave të njeriut.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31