×
Sociale 16 korrik 2010
  Botimi «Независимая газета» ("Njezavisiamaja gazeta") shkruan mbi preferencat e turistëve të
  Hetimi i katastrofës, që ndodhi me aeroplanin presidencial polak nën Smolensk dhe që morri jetën e Presidentit të Polonisë Lech Kaczynski si dhe të 95 personave të tjerë, po evidenton detaje e hollësi të tjera.
Viktima të zjarrit që ra në një nga hotelet e qytetit Sulejmania (Sulaymaniya) në veri të Irakut u bënë 40 persona.
Marinarët rusë të anijes "Southern Pearl" ("Perla e Jugut") të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31