×
Sociale 14 korrik 2010
Nuk do të ishte keq sikur parlamentarët rusë të diskutonin idenë mbi vendosjen
  Në Francë, ku komuniteti mysliman numëron deri në 6 milionë veta, u
Këshilli i Federatës sanksionoi një datë të re përkujtimore - Ditën e përfundimit të Luftës së Dytë Botërore (2 shtator).
Korporata e naftës dhe gazit "British Petroleum" (BP) për të satë
Për të nderuar kujtimin e bashkatdhetarëve të syrgjynosur prej bolshevikëve nga Rusia dhe destinohet lundrimi përkujtimor detar nëpër vendet e qendrimit të anijeve ruse.
Lufta kundër korrupsionit në rajonet e Rusisë është një nga temat më të rëndësishme të mbledhjes së Këshillit të ligjvënësve që po zhvillon Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2010
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2010
3
4
10
11
12
13
15
17
18
19
23
24
25
27
31