×
Sociale 31 maj 2010
  Skandali me departimin nga Finlanda të ruses së moshuar Irina Antonova, e cila nuk është e aftë që të lëvizë u çua deri në nivelin e drejtuesve të qeverive.
Patriarku i Konstandinopolit dhe Botës Varfolomei i I është i bindur, se vizita e tij
Rusia do ti dorëzojë sot palës polake kopjet e regjistrimeve të "kutive të zeza" të avionit Tu-154, që u rrëzua në qiellin mbi Smolensk.
Patriarku i Konstandinopolit Varfolomei gjatë vizitës në Rusi vlerësoi lartë nivelin e lirisë fetare dhe bashkëpunimin shtetëroro-kishtar në vend.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30