×
Sociale 24 maj 2010
Patriarku i Moskës dhe Gjithë Rusisë Kirill i bëri thirrje të gjithve  që të kujtojnë, se në bazë të unitetit sllav qëndrojnë vlerat e përgjithshme orthodhokse.
Këtë të shtunë u zhvilluan negociatat e para me piratët pësa i përket kushteve të lirimit të dy rusëve nga anija me motorr "North spirit".
Gjuha ruse do të ketë një mbështetje të gjerë shtetërore
MPJ e Gjeorgjisë përshëndet realizimin e fluturimeve të drejpërdrejta charter me itinerar Tbilisi-Moska-Tbilisi. Aviakompania gjeorgjiane "Georgian airways" do të realizojë këto fluturime që nga dita e sotme e deri më 1 korrik.
  Takimi i Presidentit të Rusisë Dimitri Medvediev me mbrojtësit e të drejtave të njeriut dhe anëtarët e Këshillit presidencial për zhvillimin e institucioneve civile të shoqërisë shkaktoi një rezonancë serioze.
Papa i Romës Benedikti i XVI-të të dielën në një sh
  Dita e gjuhës së shkruar dhe kulturës sllave kremtohet në Rusi më 24 maj. Kjo është festa e vetme shtetëroro-fetare në vend, themeluar në vitin 1991.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30