×
Sociale 21 maj 2010
  Presidenti dhe Kryeministri i Rusisë mund të kalojnë nga makinat e markave të huaja tek përdorimi i automobilave të prodhimit vendas.
Marrëveshjet afatgjata për furnizimet e gazit të Federatës Ruse në Europ
Nga 23-27 maj të vitit 2010 me ftesë të Kryeministrit të Izraelit Binjamin Natanjah në Tel-Aviv dhe Jeruzalem do të zhvillohet kongresi i 12-të i Shoqatës Botërore të shtypit rus, njofton agjencia informative ITAR-TASS.
Sensorët e evidentimit të mjeteve plasëse do të vendosen në metrot
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2010
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2010
10
15
16
18
20
22
23
26
28
29
30